[ ] P for preparation. Η οργάνωση που μας χαρακτηρίζει μας βοηθάει να προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για κάθε στόχο τους. Ο πρωταρχικός στόχος είναι η εκμάθηση της εκάστοτε ξένης γλώσσας. Μαθαίνουμε να κατανοούμε, να εκφραζόμαστε, να επικοινωνούμε ακόμα και να σκεφτόμαστε στη γλώσσα που μαθαίνουμε. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για κάθε πιστοποίηση που απαιτείται για το βιογραφικό και το μέλλον μας. Επομένως, είτε πρόκειται απλά για την εκμάθηση της γλώσσας για προσωπική ευχαρίστηση είτε για την απόκτηση πιστοποίησης για εργασία και σπουδές, παρέχουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία!

[ ] R for refinement. Η τελειοποίηση των δεξιοτήτων σας είναι βασικός στόχος μας. Για όποιο λόγο και να μαθαίνει κανείς μία ξένη γλώσσα, ο στόχος είναι να χειρίζεται άριστα κάθε πτυχή της, να έχει άνεση και στην κατανόηση γραπτών και ακουστικών κειμένων (reading and listening skills) αλλά και στην έκφραση (speaking and writing skills). Αποκτώντας τη βέλτιστη δυνατή χρήση αυτών των δεξιοτήτων, η χρήση της οποιασδήποτε γλώσσας τελειοποιείται!

[ ] I for inspiration. Η έμπνευση παίζει μεγάλο ρόλο στη δουλειά ενός εκπαιδευτικού. Γι'αυτό το λόγο δουλεύουμε με εμπνευσμένους ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους, ανθρώπους που δεν κάνουν "ξερά" το μάθημά τους αλλά σκοπό έχουν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και την αγάπη για τις ξένες γλώσσες. Οι καθηγητές μας στοχεύουν στο να εμπνέουν τους σπουδαστές, να εμπνέονται από αυτούς, να τους παρακινούν και να τους ενθαρρύνουν να γίνουν το καλύτερο που μπορούν. Το μάθημα δεν έχει μόνο στόχο την απόκτηση πιστοποίησης, αλλά και την γνωριμία με την εκάστοτε ξένη γλώσσα και τα πολιτισμικά στοιχεία που κρύβονται πίσω από αυτήν. Γι'αυτό προσπαθούμε πάντα να δίνουμε στους σπουδαστές μας το κάτι παραπάνω, την έμπνευση και το κίνητρο για εμβάθυνση στις γλώσσες!

[ ] M for methodology. Η μεθοδολογία βρίσκεται στον πυρήνα της διδασκαλίας ξένων γλωσσών. Η δική μας βασίζεται στην ιδέα ότι ο κάθε σπουδαστής είναι μοναδικός και κάθε τμήμα απαρτίζεται από ξεχωριστούς ανθρώπους. Συνεπώς, ο καθένας πρέπει να μαθαίνει με τον τρόπο που του ταιριάζει. Καθώς οι μαθησιακοί τύποι ποικίλουν, χρησιμοποιούμε πληθώρα δραστηριοτήτων μέσα στις τάξεις μας ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των σπουδαστών ανάλογα με το μαθησιακό στυλ του καθενός.

[ ] E for education. Εκπαίδευση δεν σημαίνει μόνο εκμάθηση. Σημαίνει συμμετοχή, χαρά, ευχαρίστηση, απόκτηση δεξιοτήτων στη χρήση της γνώσης, επικοινωνιακών δεξιοτήτων και ικανοτήτων έκφρασης. Σημαίνει εμβάθυνση σε ότι κρύβεται πίσω από τη γλώσσα, στον πολιτισμό, στην ιστορία, στις τέχνες, σε κάθε πτυχή της ύπαρξης μιας κουλτούρας και φυσικά στους ανθρώπους της. Ο στόχος της εκπαίδευσης δεν είναι μόνο η απόκτηση γνώσεων αλλά, μέσα από την επικοινωνία και την έρευνα, και η απόκτηση εμπειριών.

[ ] R for recognition. Η αναγνώριση και η επιβράβευση είναι ουσιαστικό κομμάτι της εκπαίδευσης. Αυτό μεταφράζεται με δύο τρόπους. Ο ένας αφορά στην αναγνώριση της προσπάθειας των σπουδαστών μέσα από την επιβράβευσή τους από τους καθηγητές τους καθώς και στην απόκτηση της πιστοποίησης στην οποία στοχεύουν. Ο δεύτερος αφορά στην επιλογή κέντρου ξένων γλωσσών. Ένα αναγνωρισμένο κέντρο με επιτυχίες, με τους καλύτερα ειδικευμένους καθηγητές και διακεκριμένη παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης είναι ο ιδανικός συνεργάτης. Γι'αυτό και τα PRIMERS αποτελούν την πρώτη επιλογή!

[ ] S for success. Η επιτυχία είναι πολύπλευρη και απαιτητική έννοια. Δεν είναι όμως κάτι άπιαστο και ουτοπικό. Είναι ένας στόχος με πολλαπλά πρόσωπα που κατακτάται αντιμετωπίζοντας πολλούς παράγοντες. Και εξηγώ:


Η επιτυχία δεν είναι μία και κοινή για όλους, ούτε υπάρχει μόνο ένας δρόμος ή τρόπος για την κατάκτησή της, ακριβώς επειδή δεν είναι ένας στόχος κοινός. Για τους σπουδαστές μας, "επιτυχία" μπορεί να σημαίνει επίτευξη πολλών διαφορετικών πραγμάτων. Για μερικούς είναι η εκμάθηση μιας γλώσσας που έμεινε στη μέση στα σχολικά τους χρόνια. Για κάποιους, ίσως από μονη της η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας να αποτελεί μια κατάκτηση και μια επιτυχία γιατί οι ορίζοντες που ανοίγει ίσως να είναι ο απώτερος στόχος. Τέλος, για άλλους μπορεί να είναι μια πιστοποίηση που σίγουρα θα ανοίξει πόρτες, θα εμπλουτίσει ένα βιογραφικό και θα βοηθήσει σε επαγγελματική ανέλιξη και καταξίωση. Σε κάθε περίπτωση και ότι κι αν σημαίνει για τους σπουδαστές μας "επιτυχία" , μέσα από την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, εμείς στα PRIMERS ξέρουμε πώς να οδηγήσουμε όσους μας εμπιστεύονται στην προσωπική τους επιτυχία.

Πώς γίνεται αυτό; Ας είμαστε ειλικρινείς, κλειδί για την επιτυχία καθ'αυτό δεν υπάρχει. Όπως ανέφερα ήδη, η επιτυχία είναι κάτι απαιτητικό. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά, ακούραστη προσπάθεια και μεγάλη προσήλωση στον στόχο. Αυτό για όλους εμάς στα PRIMERS μεταφράζεται σε σκληρή δουλειά 24/7, 365 μέρες το χρόνο. Η δημιουργία προγραμμάτων σπουδών που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σπουδαστών μας, ο σωστός και στοχευμένος προγραμματισμός ύλης και μαθημάτων και η κατάλληλη προετοιμασία και εκτέλεση αυτών εντός της τάξης, η σωστή επιλογή έμπειρων και ειδικευμένων συνεργατών, ο επαγγελματισμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το σπουδαστικό κοινό, η έμπνευση, η ενθάρρυνση, η συνεχής επαγρύπνηση αλλά και η αγάπη για την ξενόγλωσση εκπαίδευση είναι αυτά που μας οδηγούν στην επιτυχία. Κατά συνέπεια οι σπουδαστές μας πετυχαίνουν τους δικούς τους προσωπικούς στόχους και κατακτούν την δική τους προσωπική "επιτυχία" ακολουθώντας τον δρόμο που χαράζουμε μαζί τους. Ο δρόμος αυτός προϋποθέτει συλλογική προσπάθεια για να στρωθεί και με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι σπουδαστές μας συνεργαζόμαστε στενά προς την επίτευξη των στόχων τους.

Έτσι, και φέτος οι σπουδαστές μας μας έκαναν περήφανους χαρίζοντάς μας μεγάλες επιτυχίες σε όλες τις γλώσσες και τα επίπεδα κατακτώντας την πιστοποίηση που επιθυμούσαν! Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και εις ανώτερα! !

Φένια Τράκα
Υπεύθυνη σπουδών PRIMERS

 

Δεκέμβριος 2017

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ECCE (B2 MICHIGAN)
100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ECPE (C2 MICHIGAN)

Μάιος 2018

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ECCE
90% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ECPE
100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΠγ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Β2, ΙΣΠΑΝΙΚΑ Γ1)
100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ DELF C2
100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ IELTS